maanantai 15. syyskuuta 2014

Kuvaongelmia


Olen käyttänyt nyt puolitoista tuntia elämästäni yrittäen valita ilmaisista kuvapankeista itselleni taustakuvaa blogiin. Siis tuohon ylhäälle, otsikon taakse. Omista kuvista ei tähän hätään löytynyt kelvollista otosta. Millainen kuva sopisi kolmekymppisen sinkkunaisen blogiin?

Kävin ensin läpi kuvapankkien ihmiskuvia, mutta alkoi tuntua oudolta pistää omaan blogiinsa jonkun mallin kuva. Siinä olisi tietysti ollut se etu, että olisin voinut valita jonkun todella hyvännäköisen misukan. Sitten oltaisiin voitu porukalla ihmetellä, että on kyllä tosi ihme juttu kun mulla ei ole miestä. (En edes vaivaudu lisäämään kuvaa mallista, kuvittele tähän valitsemasi mallin pärstä. Tai vapaavalintainen muu osa.)Ehkäpä joku eläin sitten? Mistäs vanhatpiiat nyt yleensä tykkäisivät? No kissoista tietenkin! Jospa laittaisi kuvan, jossa on iso lauma kissoja? Söpöjä kissoja! Paljon kissoja! Ihania pörröisiä kissoja! Mieluiten ahmimassa viikkoja sitten yksinäisyyteen kuolleen omistajattarensa maallisia jäännöksiä.

Soon...

Tai jospa kuitenkin joku luontoaihe, sehän on aina turvallinen. Vaikka kukkasia. Vaan tiesittekö muuten, että kukkasia on kolmea kategoriaa: 1. surulliset, 2. ylisöpöt ja 3. härskit. Katsokaa vaikka.

1. Syömmein on kuin tämä jäinen tötterö, töröttää yksin mättähällä hallaöin.

2. Hei mies, nimeni on Jadelmiina C:llä. Harrastan nukkekotien rakentamista ja keppihevostelua Keräilen myös hajukumeja.


3. Tämä ei ole tällainen blogi

Kukkaset ja eläimet on ehkä pakko unohtaa. Joku maisema?

Noni. Siinä on tommosia puita. Ja peltokin on. Taitaa olla kyntämätön pelto.

Talvi sielussain ma miestä ootan vain.
Että semmoista tänään. Hyviä ideoita otetaan vastaan.

3 kommenttia:

 1. Ensin käyt kampaajalla ja meikissä (jota ei kuitenkaan saa olla liikaa, ei saa peitellä huonoja puolia koska se olisi huijausta, hyihyi!). Sitten hommaat ammattikuvaajan ottamaan itsestäsi upean valokuvan. Sellaisen missä olet pukeutunut kivasti, mutta et kuitenkaan liian asiallisesti tai seksikkäästi tai mukavasti, ettei karkota sulhasehdokkaita. Ainiin, kuva pitää olla sinusta tekemässä jotain todella mielenkiintoista, jotain mikä herättää katsojan uteliaisuuden, mutta esimerkiksi laskuvarjohyppy tai sukeltaminen ei käy, koska naama näkyy niissä huonosti ja joku vielä luulee, että peittelet sitä tarkoituksella. Ei saa kuitenkaan tehdä mitään tylsää tai tavallista koska sellainen ei kiinnosta ketään.

  Sitten vain kuva esille ja eiköhän niitä treffikutsuja ala tipahdella sähköpostiin! Eikös?

  Jännityksellä odotan mikä kuva tuonne lopulta ilmestyy, minusta tämä nykyinenkin versio on hyvä kun olen useimmiten lähinnä lukemassa tekstiä enkä niinkään katselemassa kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en tajuu...!
   Ainakaan sitä että miten pukeudutaan kivasti ilman liiallista asiallisuutta/seksikkyyttä/mukavuutta. Ehkä se olikin just se läppä tossa...ööh.

   WC-kuvia! Niitä ei toistaiseksi ole ollut liikaa (edes blogeissa). Ei muuta kuin pikkarit nilkkoihin ja jöötiä vääntämään, silleen elegantisti. Sopis hyvin tohon otsikon viereen + aiheeseen "kun sitä vähiten odottaa....niin kakkahan se sieltä tulee"

   P.s. Olen mies. Ja kyllästynyt yläpään huumoriin.

   Poista