sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Lisääntymisilta telkkarissa 12.9.

Törmäsin sattumalta tällaiseen linkkiin:


Sattuneesta syystä tämä puhutteli melko paljon. Huomasin sitten, että ma 12.9. on kakkoselta tulossa klo 21.30 jotain jonka nimi on "lisääntymis-ilta". Tuon klipin jälkeen tuntuu tarpeelliselta katsoa tämä ohjelma.

10 kommenttia:

 1. Tää on niin hyvä :D

  http://www.lily.fi/blogit/bluestocking/lisaantymisbingo-a2-iltaa-varten

  VastaaPoista
 2. Katson lisääntymisiltaa näin jälkikäteen, eikä ainakaan ensimmäiset 30 min saaneet vertani kiehumaan. Entäs oletko katsonut tämän kauden Ensitreffit alttarilla? Mulla paloi käpy heti alkuunsa, kun toinen miesasiantuntijoista, muistaakseni Dunderfelt, ihmetteli että miten alle kolmekymppinen naisosallistuja ei ole löytänyt miestä, vaikka on niin iloinen ja viehättävä. Ja taaaaaaaaas vahvistetaan sitä käsitystä, että sinkuissa ON jotain vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kiinnitin juuri samaan asiaan huomiota! Todella raivostuttavaa! Dunderfelt on aiemminkin saanut mun verenpaineen nousemaan, sillä on todella sovinistia juttuja.

   Poista
  2. Jos katsot lisääntymisiltaa tuosta 1h15min eteenpäin, voi olla että alkaa veri kiehua sullakin. Aivan karmeaa katsottavaa! Lähtee oikein nätisti lapasesta.

   Poista
  3. Ja also: Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :) Mäkin olen ollut aika hiljainen viime aikoina, en ole ehtinyt kirjoitella. Nyt taitaa taas olla enemmän aikaa.

   Poista
  4. Joo, alkoihan se meno lisääntymisillassa sakeutumaan hyvin nopeasti. Oli lopulta pakko jättää kesken. Mulla jäi korviin kaikumaan se Janne Katajan huolestunut tilitys "36-vuotiaasta ensisynnyttäjästä", ihan kun kyse olisi jostain kolmipäisestä hirviöstä.

   Poista
  5. Kyllä! Onneksi Janne Kataja, tuo ansioitunut yhteiskuntateoreetikko, oli kutsuttu päivittelemään ihmisten lisääntymispuuhia telkkariin. Musta tuossa keskustelussa oli aivan uskomatonta, miten kukaan ei tuntunut muistavan, että kaikki eivät voi saada lapsia.

   Poista
  6. Joo, tahattomasti biologisistä syistä lapsettomat vissiin sivuutettiin kokonaan (?). Elämäntilannelapsettomuutta taas selitettiin iänikuisella naisten nirsoudella. Eikö se ole hyvä asia, etteivät naiset ikääntymisestä hädissään tee lapsia ihan keiden tahansa, esim. päihdeongelmaisten tai elämäntapatyöttömien, miesten kanssa.

   Pohdiskelin juuri, että vaikka itselläni on maisterinpaperit, ovat kaikki miesystäväni yhtä lukuun ottamatta olleet vähemmän koulutettuja, kolme viimeisintä pelkän amiksen käyneitä. Samaten palkka on ollut omaanikin huonompi. Liian korkeista vaatimuksista ei siis omalla kohdallani ole ollut kyse. Itse uskon, että pariutuminen on pitkälti sattuman kauppaa, kuten jossain aiemmassakin keskustelussa tuli esiin.

   Poista
 3. Tekisi mieli katsoa tuota Lisääntymis-iltaa, mutta sitten toisaalta ei tee yhtään mieli. Saas nähdä, jääkö sikseen. Pääsin kuitenkin kommenttienne kautta vähän tunnelmaan kiinni, kiitos.

  Tervetuloa lukemaan blogiani, jota olen hieman aloitellut...
  http://sooloelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista