maanantai 16. tammikuuta 2017

Pohjakosketus

Pyytämättä ja yllättäenhän se sitten taas iski. Kaveri laittoi viestissä kuvan raskausmahastaan. Pakenin viltin alle ja Netflixin satumaahan koko loppupäiväksi. Olisin kaivannut vertaistukikaverin siihen sohvalle viereeni, koska tätä ei voi oikeastaan selittää sanoilla. Sen tietää vain sellainen, joka sen tietää.

10 kommenttia:

 1. Ymmärrän vain hitusen verran, miltä sinusta tuntuu, mutta olen todella pahoillani. Ajattelematonta kaveriltasi.
  (Eksyin blogiisi joidenkin lapsettomuusblogien kautta, ja olen lukenut kiinnostuksella). Netflix on kyllä hyvä, ja joskus myös auttaa!

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva, että löysit tänne. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Voi Viuhti! Täällä olisi ollut viereesi yksi vertainen, joka tietää tasan tarkkaan tuon olotilan. Voimiavoimiavoimia! Joskus sattuu enemmän ja joskus vähemmän, mutta aina se sattuu. Et ole yksin vaikka tänään varmasti yksinäiseltä tuntuikin.

  VastaaPoista
 4. Eih... En osaa mitään sanoa :-(

  Voimia, ja jos et enää tarvitse näin myöhään voimia tähän tapaukseen, niin laita talteen seuraavaa varten, sillä sun tapauksessa sekin varmaan on edessä, kun sulla tuntuu olevan niin hirveän paljon kavereita, jotka kaikki saa nyt lapsialapsialapsia.

  VastaaPoista
 5. <3 <3 <3

  Mä tiedän ja tiedän myös sen, ettei ole sanoja, joilla kuvata omaa oloa tai kertoa raskaanaolevalle omisräta tunteistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ja sitten kun välillä tuntuu, että KAIKKI ovat raskaana tai ainakin ihan kohta tulossa raskaaksi tai vähintäänkin edellisen raskauden lopputuloksen uuvuttamia. Joskus voi tuntua siltä, ettei voi puhua oikein kenellekään. Sitten voi onneksi blogata.

   Poista