torstai 26. helmikuuta 2015

Deittiprofiili -aina yhtä helppoa

Tavoite: Viidet treffit ennen kesäkuuta. Nyt pitäisi taas sitten sellainen profiiliteksti. Aina yhtä helppoa.


Olen simpsakka, sähäkkä ja supliikki, hirveän ihana ja kauhean kaunis. Selluliittia on vähän reisissä, tissit ovat pienet mutta toistaiseksi paikallaan. Käyn joogassa säännöllisesti joka kolmas vuosi. Tykkään kuunnella musiikkia, katsoa elokuvia ja syödä ruokaa. Ruokavaliooni kuuluvat mm. liha, maito, vehnä, tehoviljellyt hedelmät, ylikansalliset tuotteet, suodattamaton vesi, ei-fennovegaaniset kasvikset, gluteeni, tärkkelys ja kalorit, mutta olen valmis tinkimään dieetistäni, jos viet minut syömään Punavuoreen. Pukeutumistyylini on ns. post-hipster - olen siinä määrin edelläkävijä, että monet eivät ole huomanneet vielä lainkaan, kuinka trendikäs olen. Aatemaailmaltani olen vasemmistokokoomuslainen vedahindu. Juon lempijuomaani punaviiniä mieluiten takkatulen ääressä. Miesten suhteen en ole kauhean kranttu, toivoisin ainoastaan, että olisit alle 65-vuotias, ja sinulla olisi takka ja punaviiniä. Olen monessa suhteessa joustava, joten jos pelkäät naisia, voimme keskustella sukupuolen korjauksen mahdollisuudesta. Tässä tapauksessa  kuitenkin edellytän, että korjaat likaiset sukkasi lattialta itse, etkä röyhtäile katsoessasi formuloita. Kirjoitathan!

Yst. terv. Viuhti

7 kommenttia:

  1. Saako röyhtäillä katsoessa jotain muuta? Salattuja Elämiä?

    Muuten ehkä ihan ookoo, kai. Tai siis...kaks-kautta-viis, sanoisin. Surkeammallakin itseironialla mut naarattiin Suomi24:en Treffeiltä.

    1.33 treffiä kuukaudessa. Kuulostaa toteutuskelpoiselta :)

    Kranttukin saa olla mutta onko se loppujen lopuksi sen arvoista...entiiä.

    Hiiohoi!

    VastaaPoista
  2. I kid you not:
    http://www.glutenfreesingles.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! XD
      Kirjauduitko käyttäjäksi?

      Isla

      Poista
    2. En vielä, koska nyt on aivan liikaa hyviä vaihtoehtoja http://www.boohiccup.com/clown_dating.html

      Poista
  3. Hauska teksti! Ihan loistava! Ja mies ilman punaviiniä on kuin mies-justjust-valkoviinillä ja siis sehän ei käy. Punaviiniä sen olla pitää!

    VastaaPoista
  4. Saatan lainata osan tästä tekstistä, jos jossain vaiheessa pääsen tinder(jne)-ahdistukseni yli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa :) Laitahan linkkiä sitten, ettei mene ohi. Ja jos pääset tinder-ahdistuksen yli, kerro ihmeessä miten sen teit.

      Poista