maanantai 25. helmikuuta 2019

Lukemista



Tällainen saalis tarttui mukaan kirjastosta tänään.

Arja Mäkisen väikkäristä Oikeesti aikuiset, ja siitä tehdystä kirjasta Vanhojapiikoja ja vapaita naisia olen kirjoitellut aikaisemminkin. Ne on pakko saada aina välillä uudestaan lukuun. Muut kirjat ovatkin sitten uusia tuttavuuksia.

Hanna Parviaisen toimittama Ei kenenkään äiti on kokoelma lapsettomuuskertomuksia. Kaisa Suominen on kirjoittanut kirjaan luvun, jonka nimi on Saako yksinäinen haluta lasta. Varmaan painovirhe muuten, ehkäpä siinä pitäisi lukea esimerkiksi "puolisoton" eikä "yksinäinen". Joka tapauksessa kiinnostaa niin paljon, että taidan lukea tämän heti ensimmäisenä.

Raisa Kyllikki Rannan kirja odotus on upean näköinen valokuvateos viidestä naisesta ja heidän lapsettomuuksistaan. Naisia on myös haastateltu kirjassa.

Sari Vuoriston Laskettu aika on lapsettomuusteemainen novellikokoelma.

Taitaa olla hilpeä ilta tulossa, kun lähden näitä nyt sitten nenäliinojen kanssa kahlaamaan ;)

Mitä mielenkiintoista te olette lukeneet lapsettomuudesta, yksin elämisestä tai jostain muusta tämän blogin teemoihin liittyvästä? Saa toki kertoa muitakin hyviä lukukokemuksia! Ja kaikkea muutakin!

Kirjoittelen ajatuksia lukemastani tämän postauksen kommentteihin.

1 kommentti:

  1. Apua... Lisää nenäliinoja! Nyt kolahti! Lukekaa hyvät ihmiset tämä Kaisa Suomisen juttu Ei kenenkään äiti -kirjasta! Siinähän oli sanottu kaikki! Luku on lyhyt, mutta siinä on kaikki. Kirjoittaja on käynyt yksin hoidoissa eikä ole saanut lasta. Hän kuvaa tunteitaan ja ajatuksiaan niin täydellisen kirkkaasti ja rehellisesti, että tuntuu kuin joku olisi juuri halannut minua ja sanonut että ymmärtää. Kaisa, kiitos <3

    VastaaPoista