perjantai 12. kesäkuuta 2015

Huh ja hei

Sain tänään loppuun ison työrupeaman. Olen laiminlyönyt ihmissuhteita, kotia, blogia, harrastuksia, viherkasveja ja itseäni. Koiraa en ole laiminlyönyt, mutta lenkkihommien jälkeen olen kellahtanut tyytyväisenä sekamelskan keskelle kaukosäädin kädessä, ja ryöminyt sitten sohvalta sänkyyn jo ennen kymmenen uutisia. Kohta on sentään loma. Aion kellahdella myös lomalla sinne sun tänne täysin vallattomasti, aivan fiilispohjalta. Jos en saa itseäni niskasta kiinni, kellahtelen varmaan tänäkin kesänä ihan omassa hyvässä seurassani. Mikähän mahti tässä maailmassa saisi minut hankkiutumaan treffeille? En ole taas aikoihin ollut yhdelläkään deittisivustolla, enkä jaksa innostua netissä pyörimisestä tippaakaan. Taidan myös olla universumin viimeinen sinkku, joka ei ole koskaan ollut Tinderissä. Olen silti oikeastaan aika tyytyväinen, ettei tässä nyt ole viimeisten kuukausien aikana ollut ketään ylimääräistä pyörimässä nurkissa. Olisin ollut maailman huonoin tyttöystävä kiireineni.

13 kommenttia:

  1. Älä huoli, et ole :) Itsellä ollut vähän sama ongelma nettisaittien suhteen. Harmi ettei kukaan tulee kotoa hakemaan :P

    t. M31

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jotenkin ihan solmussa tämän deittiasian kanssa. En osaa tehdä mitään järkevää asian edistämiseksi, keskityn lähinnä päivittelemään, että nettideittailu ei ole mun juttuni. Okei, mutta mitä sitten pitäisi tehdä? En osaa tätä yhtään. Kolme ja puoli vuotta sinkkuna, eikä vieläkään pienintäkään hajua, miten tämä homma pitäisi hoitaa.

      Poista
    2. Plaah. Eksyin tänne blogiisi joittenkin lapsettomuus googletteluitteni ohjaamana. Minäkin tällainen 30 ja rapiat vanhapiik... Siis sinkku. Kolmas vuosi sinkkuutta menossa 10 vuoden suhteen jälkeen. Suhdesaldo: viimekesäinen sekoilu varatun (hyi minua....) miehen kanssa ja pari treffia nettityypin kanssa. Mukava se oli mut ku ei nyt saanut mitään aikaiseksi. Tänään aktivoin profiilin uusiksi vaikka kiinnostaakin kuin kilo u know.

      En ole treffailun lisäksi aktivoitunut missään muussakaan mutta en ole mitään laiminlyönytkään. Velvoitteita ei ole kuin duuni, kavereillaon kiireensä ja vanhammatkin kaukana. Koirakin on vaan tyytyväinen kun en patistele, ei vanha herra enää jaksa.

      Kaverin kaveri yrittää ilmeisesti iskeä minua, mutt ei oikein tehnyt vaikutusta kahden päivän kännillään ja harvinaisen urpoilla ja sovinistisilla jutuillaan.

      Mitähä tässä keksis...

      Poista
  2. Pidä taukoa niistä ajatuksista ja nauti kesästä? Niin itse ajattelin tehdä. Päätin tänään ettei se kesän-viimeinen-kesäpäivä ollut eilen vaan lisää on vielä tulossa! :)

    Kohtaamisia tapahtuu myös netin ulkopuolella. Pitää vaan olla silmät auki ihmisten ilmoilla :)

    t. sama häiskä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla suosituksia sellaisista ihmisten ilmoista, joissa olisi helppo tavata uusia tyyppejä? Mä en ole vielä keksinyt, missä tällaista tapahtuu.

      Poista
    2. Olen tuo toinen anonyymi ja mielenkiinnolla myös odottelen tietoa paikoista joissa uusia tyyppejä voisi tavata :P On tässä sinkkuilun aikana jo tullut vaikka missä pyörittyy, mutta ainut jonka olen tavannut on ollut ikävä kyllä tuo känniääliö kaverin kaveri :P

      Välillä tuntuu, että hanskat tiskiin. Ostan itekseni oman kämpän ja käyn kakaran hedelmöityshoidoilla (jos onnistuu). Prkl. Nettideittiin oli nyt tullut yksi kiinnostava viesti, mutta valitettavasti en osaa olla kovinkaan optimistinen :P Kivempi ois jos normaalisti sais jotain aikaiseksi, mut ku.

      Poista
    3. Tässä viihdykettä valaistumista odotellessa

      https://www.youtube.com/watch?v=p8uOErVShiE

      Poista
  3. Hee :) Missäs sitä ihmisiä nyt tapaa; työpaikalla, harrastuksissa, tapahtumissa jne. Aika paljon toki riippuu ihmisestäkin. Vaikka olen omasta mielestä kohtuu sosiaalinen en silti kovin helpiosti päädy ventovieraille vieraassa ympäristössä juttelemaan. Mitä tulee omiin kokemuksiin niin treffiseuraa on nettideittipalstojen ulkopuolelta löytyny mm.yliopiston alumnitapahtumasta tai pikadeittipahtumasta, joka oli aika mielenkiintoinen kokemus, suosittelen! Pk-seudullahan niitä järjestetään kohtuu usein ja talvellahan oli sinkkutapahtumaa Kansallismuseossa, mikä kiinnosti mutta jäi sitten välistä. Jatkoa varmaan seuraa. Siitähän on ollut juttua useammassakin blogissa. Nyt juhannuksenahan on jotkut juhannustanssit Helsingissä, missä varmasti on kaupunkijuhannusta viettäviä sinkkuja. Itsekin varmaan olisin jos en olisi päätynyt viettämään kaupunkijuhannusta Poriin...

    Tässäkin asiassa pitää ajatella positiivisuuden kautta. Enkä nyt tarkoita mitää väkisin irvistelyä/hymyilemistä vaan pieniä asioita.

    Eihän se parin viestin vaihtaminen paljoa vie aikaa ja jos vaikuttaa järkevälle niin tunnin kahvittelu ei ole iso vaiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin menossa Kansallismuseoon, en muista mitä tapahtui, en kuitenkaan päässyt. Pikadeitistä olisi hauska kuulla lisää. Olen miettinyt, uskaltaisinko.

      Poista
  4. Fiilispohjainen lomakellahtelu kuulostaa kivalta! :) Toivon itsekin osaavani sen heinäkuussa.

    Ps. Mikä Tinder? ;) Joo, ei ole minullakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakotin itseni tänään taas hetken tauon jälkeen vanhoille tutuille deittisivuille ja huomasin, että toiseen ei ole enää asiaa ilman kuvaa ja toisessa ei ole enää käyttäjiä.

      Kuvalla deittailu ei sovi kaikille, eikä Tinder ole muutenkaan kaikkien juttu. Odotan mielenkiinnolla seuraavaa vaiheitta (netti)deittailun evoluutiossa.

      Poista
  5. Liityin Tinderiin turvallisella maaperällä, eli ulkomaanmatkalla. Siihen jäi hieman koukkuun. Mutta täällä kotiseudulla se oli nopeasti pelattu läpi. Sitä paitsi vain murto-osa matcheista viestittää jotain, saati vastaa heille lähettämääni viestiin. Viimeistään muutaman viestin jälkeen keskustelu tyrehtyy lopullisesti.

    Työpaikan illanistujaisissa mietiskelin missä voi tavata ihmisiä, kun en pitänyt baareja hedelmällisenä paikkana tutustua miehiin. Työkaverini valisti, että missä vain: töissä, kaupan kassajonossa ja oli joku kolmaskin, mutta sen olen jo unohtanut.

    VastaaPoista