maanantai 1. huhtikuuta 2019

Tissit

Kirjauduin aamulla deittiprofiiliini ja näin ensimmäiseksi tämän:




37-vuotias mies hakee seuraa sommittelemalla sulkumerkeistä ja o-kirjaimista tuollaiset hauskat tissit. Siis TISSIT!

Lisäksi inboxissa odotti vähemmän viehättävä anaaliraiskausfantasia, josta en aio ottaa tähän kuvakaappausta. Varasin huomiseksi ajan hedelmöitysklinikalle. Tämä homma saa nyt loppua minun osaltani tähän.

Haluan kiittää lämpimästi sekä tätä neljääkymppiä lähestyvää tissinpiirtelijää että herra anaaliraiskaajaa ynnä kaikkia heidän kollegoitaan, joilta minulla on ollut kyseenalainen ilo ja kunnia vastaanottaa mitä huikeimpia viestejä tässä viimeisten hedelmällisten vuosieni aikana. Te olette todellisia synnytystalkoiden pioneereja, teidän ansiostanne yhä useampi suomalainen nainen todella tajuaa biologisen kellonsa kirkuvan ja hakeutuu hedelmöityttämään itsensä klinikalle tanskalaisten miesten sukusoluilla.

HS:ssä pohdittiin tänään syntyvyysasioita ja Anna Rotkirch sanoi näin:



Ei välttämättä.

Tissit.

2 kommenttia:

  1. Jotenkin ironista kuinka valitat aina siitä, miten lapsettomia naisia syyllistetään lapsettomuudesta typerillä stereotypioilla ja sitten kirjoitat itse tällaisen postauksen. Tuosta nimittäin välittyy todella vahvasti viesti, että syy sille, miksi naiset eivät löydä kumppania perheen perustamiseksi, on siinä kun miehet ovat kaikki niin idiootteja ja sitoutumiskyvyttömiä, ettei pariutuminen onnistu.

    Eli kysytään suoraan ilman kiertelyä: onko siis mielestäsi pääasiassa miesten vika, että naisten perhehaaveet kaatuvat?


    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Suoraan kysymykseen suora vastaus: Ei ole pääasiassa miesten vika, että naisten perhehaaveet kaatuvat. Ja sama toisinpäin. Kyse on valtavan monimutkaisista yhteiskunnallisista ilmiöistä, joista joku yksittäinen bloggaaja saattaa sanoa mitä tahansa omia tunteitaan reflektoidessaan, mutta tutkijoiden olisi hyvä hakea sitkeästi selityksiä. Tarkoitukseni ei ollut sanoa, että kaikki miehet ovat idiootteja ja sitoutumiskyvyttömiä, tarkoitukseni oli kommentoida minulle jatkuvasti pakotettua seksuaalista sisältöä erilaisilla deittisivustoilla. En tiedä, joutuvatko miehet sitä vastaanottamaan, uskoisin, että ainakin huomattavasti naisia vähemmän. Se turhauttaa niin paljon, että välillä tekisi mieli räjähtää atomeiksi stratosfääriin, ja välillä sitten näköjään räjähtääkin. Ymmärrän pointtisi.

    VastaaPoista