sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Raskaana yksin

vau.fi Odotus -mobiiliapp

Kieltämättä hieronta kelpaisi. Te muut yksin elävät, koska olette viimeksi saaneet hieronnan tai edes halanneet toista ihmistä? Minuun on viimeksi koskettu kai viime syksynä kampaajalla, jos lääkärikäyntejä ei lasketa. 

Välillä nämä parisuhdeoletukset naurattavat, ja välillä sitten itkettävät. En oikein tiedä, kumpaako tällä kertaa. Aika monet vinkit ja tsempit odottajille ihan neuvolaa myöten on suunnattu ainoastaan ihmisille, jotka ovat parisuhteessa. Mukavaa varmaan kuitenkin edes se, että nykyään sentään puhutaan usein puolisosta, eikä automaattisesti aina miehestä naisen odotuskumppanina.

Onko olemassa jokin mobiiliapplikaatio, sivusto tai yhtään mitään niille, jotka odottavat yksin? Vinkkaisiko joku, mistä me saamme oksitosiinibuustimme, kun kukaan ei koskaan silitä, hiero eikä halaa? Kuinka me selviämme imetyksestä, kun perhevalmennuksessa painotetaan vahvasti puolison roolia imetyksen tukena? Kuka kertoisi meille, kuinka yövalvomisten kanssa pärjätään, kun kaikki ohjaus ja neuvonta lähtee aina siitä, että kotona on kaksi aikuista?

Jossain on varmasti olemassa joku, joka voisi halata edes ihan vähän ja kertoa, että kyllä yksinkin voi selvitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti