lauantai 8. tammikuuta 2022

Uusia kujeita: blogi instagramissa!

Hyvää uutta vuotta ihmiset!

Koska olen selkeästi kirjoitusrajoitteinen nykyään, päätin perustaa kokeiluluontoisesti instagram-tilin. Lyhyempi formaatti toimii tällä hetkellä paremmin.

Tadaa: Kun sitä vähiten odottaa ig:ssä. Tili sisältää kuvia meidän arjestamme, johon kuuluu tällä hetkellä kaikenlaista vauvahärpäkettä. Muistan oikein hyvin miten täynnä maailma tuntui olevan juuri tätä kamaa silloin, kun itsellä oli lapsettomuussuru pahimmillaan. Jos suret tällä hetkellä paljon, kannattaa jättää väliin <3.

Meille kuuluu hyvää, mutta vähäunista. Pieni on hauska, vilkas ja äänekäs tyyppi. Myönnän, että olin salaa hieman toivonut, että muksu olisi mahdollisesti perinyt lahjoittajalta rauhallisen ja leppoisan temperamentin, mutta niin ei todellakaan näytä käyneen. Meillä on hauskaa yhdessä, mutta vilkkaan lapsen yh:na on toki myös välillä tosi rankkaa. Ehkä minun on kuitenkin helpompi ymmärtää Pienen mielenliikkeitä itsekin samanlaisella temperamentilla varustettuna, kuin olisi, jos hän olisi hyvin rauhallinen pohdiskelija.

Uuden vuoden toiveeni on päästä palaamaan Helsinkiin. En taida kotiutua mitenkään tänne pikkukaupunkiin, ja olen ollut kesästä saakka ihan kauhean koti-ikäväinen. En ole ihan varma olisiko minun pitänyt antaa tehdä muuttopäätöstä siinä raskauden tilassa, jossa sen tein. Tavallaan tämä liike oli kaikilla muilla tavoilla hyvinkin järkevä, paitsi tunnetasolla. En viihdy, vaikka kuinka yritän, enkä jaksaisi enää koittaa sopeutua johonkin, jota en ole kokenut alun perinkään itselleni hyväksi.

Toivottavasti tämä vuosi siis toisi tullessaan meille paluun takaisin kotiin. Tuokoon se myös teille kaikille paljon hyvää ja kaunista <3 !

2 kommenttia:

  1. Hei! Olipa kiva kuulla mitä teille kuuluu. Jos jaksat joskus päivitellä blogia, niin näin ilman instaa olevana arvostaisin :D

    Suosittelen muuttoa, jos sydän sanoo niin. Itsekin tässä juuri viimeisiä laatikoita puran, ja olo tuntuu kevyemmältä. On mahtavaa huomata, että edellisistä päätöksistä ei ole vaan periaatteen takia pakko pitää kiinni, vaan uuden tiedon valossa tehdyt päätökset voivat olla vaikka juuri päinvastaisia kuin edelliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos näistä sanoista! Juuri tämä minun tarvitsi kuulla tänä aamuna! Jatkan kyllä blogissakin ilman muuta aina ehtimiseni mukaan :)

      Poista